Om abonnementet

 

Tegner du abonnement på Trap Danmark nu, betaler du fast 299 kr. hver måned i 48 måneder og får en lang række fordele:

34 bind leveret direkte
Først og fremmest modtager du bogværket på 34 bind løbende, når de udkommer. Hvis to bind udkommer tæt på hinanden, modtager du to bind samlet i én pakke. Bindene leveres direkte til den adresse, du foretrækker. Så snart du har tegnet abonnement, afsender vi de tre først udkomne bind.
Se listen over bogværkets 34 bind her.

Adgang til særlige digitale produkter
Som led i projektet med at skabe Trap Danmarks 6. udgave har vi digitaliseret den 5. udgave, der udkom 1953-72. Som abonnent får du adgang til at gå på opdagelse i Trap 5 online frem til slutningen af 2021. Adgang for ikke-abonnenter koster 1.275 kr. for samme periode.

Særligt nyhedsbrev for abonnenter – Nyt for abonnenter
Som abonnent modtager du nyhedsbrevet Nyt for abonnenter med særlig information for abonnenter. Der findes også et almindeligt nyhedsbrev, der er tilgængeligt for alle.

Rabat på ekstra bøger
Som abonnent får du alle 34 bind i bogværket. Men måske vil du give et enkelt bind i gave til familiemedlemmer – fx det bind, der dækker det område, familien bor i – eller kommer fra. Abonnenter kan bestille disse med 20% rabat på vejledende udsalgspris hos abonnent@trap.dk.

Invitation til receptioner og andre begivenheder
Trap Danmark vil – ofte i samarbejde med andre – afholde receptioner i løbet af udgivelsesperioden. Det kan fx være ved lancering af et bind. Abonnenter inviteres med til disse receptioner.
Informationer herom kommer via nyhedsbrevet Nyt for abonnenter.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 25 84 33 27

Tegn abonnement
Læs abonnementsbetingelserne

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager de tre første bind, når du har betalt første rate.

Abonnér